Kanske dags att raka bena...

Frågan är om det ska vara mittbena eller sidbena i år?
 
Tusan vad lite sol kan göra för själen. Cyklade både hit och dit i går, och idag tisdag blev det både cykelpendling och spinning.  Brukar vara tunga ben efter dubbla spinnpass, men när det vankades hemfärd var benen pigga igen (nåja) och själen sprittande (absolut). Kunde inte låta bli att köra hårt uppför Ådalsvägen trots långbrallor och ryggsäck. Så även i går efter jobblunch med kund-kompisar. Men jag bytte brallor till idag, för de brukar inte vara så fräscha efter en hård uppstigning.
 
Just det, hann ju med lite kvällscykling i bergen igår också. Körde ett varv på bonnrundan i månskenet, sen två varv i Fagerslättsbacken. Ska försöka göra dom där kortkorta hårda passen i backarna så ofta det går nu i mars och april, små injektioner som inte åderlåter alla energi i benen och mittbenan. Som att cykelpendla varje dag. Fast lite bättre.
 
Så det här om vädret;  det skulle till och med kunna bli lite korta ben i morgon på lunchen om man vill blända resten av världen. Frågan är om jag kvalat in i raka-benen-klubben i år. Lite för tidigt att säga. Behåller nog pälsen tills våren är här på riktigt. Och formen börjar ta tydlgare form. V i får se.

2014-03-11






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: