Var vår?

Cykellivet rullar på som vanligt, benen börjar ta sig. Toppform eller inte det blir en bra vår ändå.Det blir det alltid. tänk vad lite gröna blad kan göra.
 
Den stora utmaningen för i år är att få ordning på vår Friskis-VR-grupp som ska cykla samman om en månad. Vi kommer bli 8-9 personer med oss ledare. Vi är fortfarande väldigt ojämna, några är väldig ivriga och vill bara cykla i väg på träningarna. Alla kommer bli trötta på VR, så är det, men jag förstår hur det är när det spritter i kroppen. Jag är ju den värste ryck-o-drag-pöjken själv. MenVR är ngt annat än två timmar lur o rackarspel.
 
Nu på onsdag börjar jönköpings lokala ProTour igen. För tredje året. Ska försöka hinna med den bättre i år. Blev inte mycket cyklat där då. Men skoj är det. Gillar man ryck o drag är det bara att mata på hur mycket som helst.
 
Till helgen blir det första långrundan med friskis gruppen, ska försöka komma runt på en så platt bana som möjligt och cykla över 4 timmar. Det blir en utmaning. Alla ska med som Göran sa.
 
Återkommer.
 
Andra turen med friskisgruppen.
 
 
 
 
 
 

2014-05-08