Gotland 360 - imorgon rulla vi iväg.

Haft en lite slappedag i Visby idag, med lite flanerande och butikskollande. Allt för att bli ännu mer avslappnade inför Sveriges goaste motionslopp.
 
Gott för att det är så mysigt avslappnad stämning, ingen tidtagning, ingen stress i snabbklungan, tätt med depåer där alla stannar. Gott för att det inte serveras någon blaskig sportdryck, utan bara hemgjorde grejer från Gotland goaste. Gott för att det blir riktig dunderfest på kvällen till dag två, med helstekt lamm, safranspannkaka, vin och gotlandsdricke.
 
Blir bara ett flaskställ imorgon liten flaska, ska banne mig stanna på alla depåer, som kompensation för alla icke-stopp på Vättern. Rullar ut med min splirrans nya Crescent Giga, men lite modifierade komponenter. Inte Crescents värsting, men den snyggaste i mina ögon. Svart o vit mest. Vägde in på 7,3 kg hos Sportson utan pedaler, mer än ett kilo lättare än i ursprungligt skick.
 
Det enda som känns lite skakigt är hjulen, som är lite skeva o konstiga efter krocken förra måndagen. Provcyklade en timme på Visbys kullerstenar i dag för att skaka runt lite. Det verkade hålla. Det är ju trots allt Shimano.
 
Hoppas på en tur till Fårö imorgon, vi får se hur långt vi kommer. Övernattning o fest är i Ljugarn på östkusten. Totalt lite drygt 20 mil. Gött.
 
s  Racer utanför domkyrkan i Visby.

2012-09-14






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: