Första dagen i stora flocken.

I lördags var det dags att cykla räcer i den stora flocken. En blandad skara på cirka 30 cyklister som makade sig iväg på en "cyklats" om cirka 5 timmar. Jag hade redan 2 timmar i benen innan vi kom iväg. Så jag sladdade av efter 3,5 timmar, mer än väl belåten och benen hyfsat fräscha. Två bananer o en liten Snickers räckte som proviant. Men går det fortare framgent, måste proviantlådan ses över. Särskilt om man cyklar över lunch.

Och det kommer att gå fortare fram över, det vet vi.

Verkar förövrigt som det är på väg att bli lite öppnare mellan olika cykelfalanger i stan. Inte för att det varit någon kylig stämning, utan bara mer att vi gubbar haft lite väl mycket respekt för den gamla anrika cykelklubben JCK. Men så jättesnabba är det inte, i alla fall inte allihopa. Men snälla är dom allihopa. Dom tränar ofta lite mer aggressivt, vilket är bra träning för alla som vill lyfta sin cykling. Att köra med dem som är bättre än en själv gör att man blir bättre själv.
Samma lunk o sällskap är en fälla som är lätt att fastna i.

Den här veckan blir det lugnt med spinningen för att orka/hinna cykla ute. Passa på att njuta av vädret. Med lite otur kanske det är de varmaste dagarna för hela våren vi just vederfarits.

Den som lever får se.

2012-03-26




Sale Timberland Boots On Line

good ,very good



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: