Riktig hösttur

Nedvarvningen fortsätter....  Mina spinningpass avklarade som planerat denna vecka, lite lugnare än i våras utan att det är medvetet, men man kan inte gå fullt hela tiden.
 
Har åkt skateboard hela 4 gånger i veckan, även om de t varit korta pass på ca en timme. Kul. Det behövs inte åkas så mycket förrän känslan börjar återvända. I fredags åkte vi ända in i solnedgången, tills det blev så mörkt att det inte gick att se ngt alls.
 
  Från i våras.
 
Idag söndag blev det dock en tidig hösttur på hojen. Rullade ut på fin-mtb:n  vid 8-snåret, utan skärmar i lynnigt väder med blåst och småregn. Henrik und Henrik mötte upp i Huskvarna och sedan plockade vi upp riddar-Gurra en timme senare. Gick lugnt och beskedligt, varken åt eller drack på tre timmar. Och så småningom drällde solen fram mellan molnen. Tackar vi för, den värmer ännu.
 
Krämade på lite extra hem i medvinden, men var inte helt slut för det. Gött.
 
Hade vilodag i går lördag, men det blev en kort löptur med storpöjken Primus. Var mysigt. Sprang en lång bit i takt och höll varandra om axlarna. Han är ungefär samma längd som jag - just nu. Om några månader är det väl lite annat. Han växer så det sprakar just nu. Ska se om det kan bli en god vana i höst och vinter. Att springa, alltså.
 
Adios!

 
 
 

2012-09-30




Jejje PE

Min gamle skejtidol fortsätter att impa på hjul! :) (Snygg smith ..och bild, förresten! ;))

2012-09-30 23:16:14


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: