Tänker på Elof...

En av mina cykelkompisar opererades idag, för att få en ny höft inopererad. För ganska snart två år sedan blev han påkörd av en bilist på vägen hem från jobbet. Bröt lårbenshalsen och opererades omgående. Rehab tog hela våren, men fram på sommaren var han i full gång. I år var han med runt vättern och slog nytt pers. rekord. Men i slutet av sommaren hakade höften upp sig igen och läkarna konstaterade nekros på höftkulan på grund av dålig cirkulation. Han visste att den risken fanns.

En liten extra runda, en lite ouppmärksam bilist, så blev allt mycket krångligare för Peter, och hela familjen så klart. Hoppas verkligen att operationen blir bra utan komplikationer. Att Peter kommer igång med ett aktivt liv igen tvivlar jag inte på alls. I tisdags konstaterade han att han simmade snabbare än någonsin. Simning kommer vara en viktig ingrediens på vägen tillbaka. Viljan är stark - kul att se. Vi ses Peter!

Imorgon händer det mycket på cykelfronten i Jönköping. I stadsparken blir det cykelcross-tävling och på Elmia cykelmässa med massor av nyheter. Vad ska man välja? både och så klart. Just nu ligger det ca 10 cm nysnö här, så om det blir tävling i morgon återstår att se. Mtb:n är startklar med stel gaffel och 2.0 continental-däck. I sportklassen behövs ingen renrasig CX. Vi får se vad som händer. Har lovat Philip Willners på Gotland att springa runt med hans 360-tröja. Dom är på väg mot 360 deltagare i år.
Kanske får man se Crescents ny värsting räcer, såg spänstig ut på bild VR:s tidning.

För egen del är motivationen inför nästa år helt tillbaka. Vintercykel förra helgen och 5 spinningpass denna vecka. många instruktörer sjuka så jag hoppar in när det passar jobb o barn. Imorgon tar jag hojen in till Stadsparken, tävling eller träning - vi får se.

Hörs

2010-11-19




Peter "Elof"

Tack för de orden Nicke. Nu är det dagen efter operationen, allt har gått bra men natten var dock tuff med knappast någon sömn alls. Styrkan kommer sakta tillbaka, tappade 1.3 liter blod vid operationen ett sjunkande hb värde från 150 till 100 sätter sina spår...... Kanske du körde Öster cykelcrossen idag? Räknar med att skrivas ut från sjukan på måndag

2010-11-20 15:35:04


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: