Protour - premiär o prolog

Ha ha, va kul att vara tillbaka i lekskolan. En lekskola som dessutom går på hjul och rullar fram så alla får va med o leka. Cirka 40 gladlynta dök upp till premiären som utgick - mycket passande - från Lerhagens dagis (läs lekskola), på toppen av Björnebergsbacken.

Bangeneralerna för dagen Gusav o Erik lotsade oss runt till 4 backpris och 4 plattpris. Vi fick känna lite på backarna utan att det hetsades allt för mycket. I alla fall inte innan backprologen, som skulle kora de första tröjbärarna. Mellan spurtpriserna gick det hur behagligt som helst, för alla. FÖR ALLA. Gryms socialt - och grymt bra träning - för alla. Man pushar sig mycket mer i grupp om det dessutom finns folk runt i kring som är ett par strå snabbare.

Sen kan man ju spara allt krut till en spurt, lurpassa på rulle på de starka pågarna o så klappa i en tung växel o gå om den sista metern. Här är allt tillåtet. Nästan. Tjuv-o-racka-spelet är ju mycket roligare i verkligheten, än på TV. I backarna är det tyvärr svårare att lura sig med, där är det bara benen & pump & vikt som räknas - som vanligt.

Starterna är markerade med ett kryss o målgång med vitt streck över hela vägbanan.

Backprisen var lite luriga, för det räckte inte med att ta sig upp, utan målet låg ett par hundra meter längre fram, så det gäller att ha lite saft kvar i påkarna, inte bara syra, de sista metrarna om man ska ha farten med sig.

Resultatet från första vadslitningen, var inte officiell vid detta blogginläggs sfärsläpp, så jag återkommer med det.

Häng på nästa vecka, lekskolan öpnar kl 18.30 och banan tar en dryg timme.

2012-04-18




Tiffany Jewelry Cheap

nice articl ,i am agree with your opion

2012-04-19 09:34:38

URL: http://www.tiffanyoutletzone.com/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: