Lördagsgodis i motvind

På hoje klockan åtta och trälade mig in till jönköping för att möta upp med boysen - motigt var ordet. Men vi vände direkt och körde mycket raskt mot Kaxholmen med fulla segel. Frågan var om vi skulle hinna runt landsjön och tillbka till stan och möta upp med sub8-gänget. Klokt nog snurrade vi bara i Kaxholmen och fick ändå skav ordentligt med benpiporna för att ta oss tillbaka till 9.30. Klarade det med en missad minut. Jernhenrik gillar det för då blir det inte så mycket stillastående, och kallstart. Kom också i väg snabbt och gick ut i ryckig motvind, säkert ett 20 tal pågar. Höll ihop gruppen bra... ganska bra då.

Efter en dryg timme var vi fyra som vände hemåt igan medan resten fortsatte söderut. Fick fin resa hem i med vinden. Riktigt gött vrid tillbaka i benen efter tis- och onsdagens urladdning. Totalt 4 timmars cykel. Bra.

Onsdagen ja... Har lite dålligt samvete för att jag skällde på en av killarna som är med, faktiskt han som leder Protouren hittills, för att han åker så vingligt. Hur många konstiga incidenter som helst på rundan. Men på sista plattspurten fick jag nog. Precis innan målgång i fullt blås kommer han  upp jämsides med mig, med hela vägen fri att åka på, och slår i mitt styre. Då blir man skraj i brallorna.

Har inte gått omkull på räcern ngn gång, och vill helst slippa "tar taste". Tackar min skatebakgrund för att jag har lite feeling, men jag är ju rätt grön i  tävlingssammanhang själv. Men då får man ju se o lära lite.

Får nog be om ursäkt nästa onsdag. Och inte låta honom komma i kapp...

Imorgon borde jag nog köra den här:



Gräset är väldigt långt för att vara i början av maj.

Adios!

2012-05-05






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: