Lördag en riktig skräpdag

Hm... Lördagen var vikt åt föreningsstädning åt kommunen med vår CISV-klubb som skickar barn och ungdomar över hela världen. Träfftid kl 10, mitt i lördagsträningen.
 
Som sagt det optimala cykellivet finns inte,  den bästa träningen är den som blir gjord. När alla satsade på 4-5 timmarstur - så även frun - tog jag en tidig runda, med avfärd kl 06.30; då var det ånyo vinter och de där tjocka vinterbrallorna kom fram igen. Tog sikte mellan grusranden och den frasiga frosten som på de små vägarna över höjderna mot Kaxholmen. Landsjön moturs visade sin allra vackraste sida, och det vill inte säga lite.
 
Raskade ihop två timmar och hann in till stan och heja på tåget som avgick kl 8 mot Västergötland. I morgon hoppas jag på sol igen och möjlighet att köra kortbent.
 
Städade gjorde vi på Mariebo så det är bara att hålla till godo Fredrik Mouchard och ni övriga som bebor denna vackra, och nystädade, del av Jönköping. Det blev en väldigt social städning och det är bra för barnen att se var skit det blir på en säsong.
 
Adios!

2013-04-20






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: