Stockholm på två hjul, eller fyra....

Förrförra helgen blev det en helt annan typ av cykling. Pelle, en av våra tvillingar, och jag gjorde Stockholm på hoj på tre dagar. Basen var vår pyttelilla 1:a i Solna och därifrån besökte vi alla stockholmar, utom möjligen Rejmersholme. Fredagen bjöd på spökvandring i Gamla Stan.
 
 
Vi bröt lördagsmorgonen genom Hagaparken och vidare till Fjärillshuset, för att sedan göra stan och avsluta med Vasa museet och runt heeeeela Djurgården i strandlinjen. Hem i sena natten, som var ljummen som en sommarkväll, med massa gatumusikanter mm. Hann en kort sväng på Bianchi-cafét, utanför träffade vi på själva landslagstränaren Anders Ljungberg från Jönköping.
 
  
 
 
Solna är ju inte så kul, men det tar bara 10 minuter så är man innanför tullarna. Söndagen bjöd på både Söder och Skeppsholmen, säsongens sista gelato och afrikanska skulpturer i Bergrumsmuseet. Sen blev det visst mer glass....
 
 
Sen plockade vi upp Malin vid Slussen, efter en helg med gamla storstadssystrar i skärgården. Tom plockade vi upp i Södertälje, efter ett träningsläger med basket i 72 timmar.
 
Stockholm är en smidig cykelstad, men det var rätt trångt på Skeppsbron fredag eftermiddag, och många som hetsade ombytta för race men till förorten. Detta får vi göra om, fast med ngn av de andra boysen, eller med frun eller ngn vuxen lekkompis. Då kanske man kan skrämma livet ur någon av alla hippa Stockholmare uppför Götgatsbacken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-10-25






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: