Förcrossad, varvad o lerig

Även om inläggen varit fåtaliga den senaste tiden, har jag inte slutat cykla. Anmälan till vätternrunt nästa år är gjord oh ambitionen är att komma i minst lika bra form som sistlidna sommar. Även om det kommer krävas en del tid.  Det finns ingen quick fix två månader innan, utan det är bara att bita ihop och gneta på. Kontinuitet o långsiktighet är viktigare än kortvariga laktatfyrverkerier där mjölksyran kokar i systemet.
 
  Bernt Malmberg i stilstudie, var inte nära hans bakhjul, men jag höll undan från att bli varvad och överkörd av den samme. Lokmästaren!
 
Nu blev det ju lite mjölksyra igår ändå, på den så kallade Våffelcrossen som går i fyra deltävlingar här på höstkanten i √önköping. Har inte varit med innan, bara provat banan för två veckor sedan oombytt i chinos. Vanisnningt kul, och vansinningt jobbigt, hann runt 9 varv på 40+ minuter, men blev så klart varvad av de snabbaste. Sist in av de som hann 9 varv.... tror jag.
 
Får vara lite lugnare träning så här års, även om volymerna upprätthålls. Sprang i Köpenhamn med kompis Christoffer i fredags, men det gjorde ont dagen efter och fortfarande faktiskt. Lite snabbare än jag brukar lunka runt, och då känns det som att musklerna är på väg att slitas bort från benpiporna.
 
Adios!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2012-11-05






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: